veckan:)

Allmänt / 0 Kommentarer / 2013-01-28, 21:03:52
hejhej, I  veckan så ska jag typ bara plugga och sen så ska jag  typ bara va med nån och träna , till helgen blir det dubbeltävling först i sunderbyn och sen i "Kanis" iaf skulle bara säga va jag skulle göra så ni vet om jag inte bloggar så mycket:)
Chaoo:)

:P

Allmänt / 0 Kommentarer / 2013-01-28, 20:52:10
hejhej, nu var det et tag sen igen men har inte haft tid massa prov,läxor och träning:)
iaf nuså sitter jag och ser  Familjen Annorlunda, idaghar jag pluggat till ett prov på torsdag, i lördags steg vi upp kring 8 och gjorde oss klara för tävling sen drog vi iväg t haparanda, det var en lätt men jobbig bana hehe.. men jag yckte at det känndes bra och åkte in på en 4de plats:):) 
efter tävlingen åkte vi in till IKEA där vi gick ganska snabbt igenom t "matsalen" där träffade vi Amanda och hennes familj, dom hade redan ätit men Amanda stannade och gick med oss istället( Amanda hade oxå tävlat i haparanda) de var jätte kul att få träffa henne hade ju saknat henne:) efter vi hade gått klart på IKEA gick vi in på Cany World där jag kom ut med en Stor klubba med flera klubbor i och en dricka och ett stort kinderägg ;) i söndags så åkte jag till vallsberget för en träningstävling, jag var ensamm tjej 98 därför fick jag åka mot 97or och deet gick bra jag hängde med ganska bra!:) men det kändes däremot inge bra å jag for hem efter 2 heat, eftersom jag inte vill riskera något inför USM :) men nu ska jag fortsätta se TV 
Chaoo:)
Arkivbild:) 


Tävlings helg

Allmänt / 0 Kommentarer / 2013-01-18, 22:20:59

Hej,:)
Ska snart gå och sova, i helgen har jag 2 tävlingar-storforsloppet och hemarännet, båda masstart, jag taggar till tusen!!:)✌✌
Iaf idag så var jag på skolan vi hade tyska, no, matte, hk och so fast vi hade bara 5 minuters SO:) tänkte bara skriva det här så hejdå:)


Matte.....

Allmänt / 0 Kommentarer / 2013-01-08, 13:28:24

Hej, har matte nu-_-


Instagram bilder :)

Allmänt / 1 Kommentarer / 2013-01-06, 13:50:21
hejhej :) 
hade tänkt lägga in 8 av domm senaste  bilderna från instagram :)↓↓↓
 
 
                                                                                         
                       
Gulliga Alfons :)                                          Jag :)
                       
När jag var i Kiruna :)                                  Jag :)
                       
Frångällivarelägret-Amanda:)                   Jag och pappa-farsdag :)
                      
Amanda-packaar det hon                              Snowman :)                
behöver till Piteå :)
         

:)

Allmänt / 0 Kommentarer / 2013-01-06, 13:41:05
hejhej :)
siter i soffan och ser tour the ski :)) idag har jag typ bara gått ut med hundarna sen så har jag suttit i soffan, ikväl så ska jag träna fotboll och sen ska jag på gymmet... har inte så mycket att skriva om men bloggar sen iaf :)
en bild från ett roligt räningspass på vallsberget i sommras :)

Stan,skridskor:)

Allmänt / 1 Kommentarer / 2013-01-04, 00:19:03

Hejhej,sitter i soffan nu och har precis ätit. Idag så vaknade jag kring 11 och då gjorde jag mig klar och sen såg jag tour the ski:) vilka lopp av både Hellner och kalla!:)
Sen så for jag till stan med Nina jag hittade ingenting men jag fikade iaf:)
Sen då vi kom hem från stan så åkte vk me bussen direkt till Nina, jag var där ett tag Sen for jag hem och åt och se. For jag och åkte skridskor. Sen så for jag på Ica och handlade lite till imorron då jag ska fara och åka slalom för första gången i år med Nina, men ska gånocv lägga mig nu så hejdå och godnatt!:)


What doesn't kill you make you stronger

Allmänt / 0 Kommentarer / 2013-01-02, 22:32:00

Hej, kom hem nyss har varit hos några på en lillajulafton... Först så fikade vi sen spelade jag spel med mina tremänningar, och se. Käkade vi typ godis och spelade mer spel:) imorse så for jag och åkte skidor med Christian och Edwin, vi åkte distans i 2 timmar och kom ungefär 2,5 mil, så det var ett gode så skönt pass:):)) imorron blir det att va med nån sen så ska jag träna tror jag, men nu ska jag sluta blogga så hejdå:)


:))

Allmänt / 1 Kommentarer / 2013-01-02, 16:35:13
här är några men jag vet it riktigt men du får välja vilka/vilken du tar :) och sen får du välja själv ju :):)
 
 
 

Gottnytt år!!:)

Allmänt / 0 Kommentarer / 2013-01-01, 12:44:00

Kanske lite sent men gott nytt år!;)🎊🌟✨🎉🎈