Minnen<3

Allmänt / 0 Kommentarer / 2013-02-28, 22:28:07
Kalle Anka Cup 2012<3
    
       
   
 
 
  
 
 
  
haahahah:D                                                      ↑
 
 
Saknar så sjukt mycket,, hoppas folksamcup blir minst lika roligt!:)
 

Pics

Allmänt / 0 Kommentarer / 2013-02-28, 19:21:22


Hej :)

Allmänt / 0 Kommentarer / 2013-02-28, 19:14:19
Tjosan:)

siter och ser tv nu och jag passar på a blogga medans:)
på morgonen så steg jag upp aldeles för tidigt, åt frukos,böt om till fotbollskläder och sen for vi och hämtade Rebecca och Matilda och for i väg på Länslagsuttagning,Jag tyckte att det gick bra. det är första gången jag har tyckt det har gått bra på en uttagning så det kändes bra(y) 
sen när jag kom hem var jag så trött så jag har typ suttit och sett tv, skulle egentligen va med evve.. men det blev inte.
nu ska jag ut med hundarna så Hejdå :)

Bloggade igår...

Allmänt / 0 Kommentarer / 2013-02-27, 19:28:39

Hejhej, bloggade igår men det värkade inte komma upp, idag så gick jag upp 10 och åt sen böt jag om och for och gymmade efter gymmet så for jag till Matilda vi spelade Wii sen bakade vi chokladbollar och sen gick vi ut ett tag, efter ett tag kom mamma och hämta mig och vi for hem och åt efter maten hick vi ut och skotta, det som stod i det inlägget som försvann stod det att jag var i luleestan med mamma och att jag hittade 2tröjor och mobilfodral och godisburk sen fick jag sockar och cupecakebok:) och det var trevligt att va på stan med mamma:) jaja hejdåå:)


Zinkgruvan

Allmänt / 0 Kommentarer / 2013-02-01, 14:39:02
 
hejhej. sitter i datasalen och väntar på att lektionen ska börja har So sen så slutar jag :))
efter skolan ska jag på stan med Nina och köpa en månads surf på mobilen,, kan behövas till nästa vecka då jag ska åka 11 timmars bil till Zinkgruvan, så ni kan ju vara social på mobilen!!! på onsdah åker jag iaf till zinkgruvan för att tävla först skicross torsdag, distans fredag och sprint söndag, jag ser värkligen fram emot att åka USM!! nu gäller det bara att hålla sig frisk, Till helgen så ska jag lördag tävla i Luleå 4,5 km skate, sen söndag bär det av till älsbyn för 5 km skate, det blir oxå riktigt kul!! :) skriver mer ikväll!!:)
hejdåå
det blev en arkivbild eftersom att jag är på skolan!!:)